false

Let us take c/o your brand

Det roligaste som finns är att arbeta med varumärken. Dagarna i ända får man träffa drivna företagsledare, visionära entreprenörer och målmedvetna människor som bara vill en enda sak. Att komma framåt.

Sedan 1997 har vi varit övertygade om att det bästa sättet att hjälpa till med detta är att lära känna våra kunder på djupet. Att ställa de där obekväma frågorna. Att lyssna på kunderna. Att se hur lagret ser ut. Att snacka med medarbetarna. Utifrån det får man nämligen sanningen. Eller själen i bolaget. Anledningen till att man finns till. Och när man har hittat det, kan man bygga starka kommunikationskoncept och ett starkt formspråk utifrån det.

Det tror vi resulterar i de bästa annonserna, reklamfilmerna, hemsidorna eller vad det nu är som gör jobbet att ta kunden framåt på bästa sätt. Nu ska du som vill få lära känna oss bättre. På vår hemsida får du dels ta del av hur vi tänker när vi gör kommunikation och se vad vi gjort för några av våra kunder. Varmt välkommen att bli taken cared of!

Våra kanaler

Hemsidor, reklamfilmer, broschyrer, annonser och ibland en storgata. Vi tror på alla kommunikationsformer. Bara de träffar dina kunder där de finns. Och bara de är relevanta för uppgiften. Att de stärker dig och dina idéer. Vi producerar allt från visitkort till reklamfilm och har ett starkt verktyg för att hitta både de rätta orden som gör dina kunder intresserade och den rätta formen som stärker det du säger du är.

false

c/o lönnström

Invid Norr Mälarstrand, på Kungsholmen i Stockholm sitter c/o lönnström. Sedan 1997 arbetar vi varje dag med det roligaste vi vet; att stärka varumärken. Vi hjälper våra kunder att förädla, förbättra eller förtydliga sina budskap. Vi bygger starka visuella identiteter, slagkraftiga verbala identiteter, unika inredningskoncept och hittar kanalerna där budskapen har störst genomslag.

Vi

Ibland är vi femton. En annan gång räcker det med två. Oftast någonstans mittemellan. Vi sätter samman arbetsgruppen efter vad projektet kräver. Med de absolut bästa personerna för just ditt projekt. I vårt nätverk ingår fotografer, produktionsbyråer, webbyråer och filmproducenter. Just nu jobbar vi mycket med Tankbar, Bartos Media, fotograf Fredrik Sederholm och fotograf Janne Höglund.

Våra kunder

Några ser till att förvalta och finansiera, flera mättar hungriga magar, någon kvalitetssäkrar IT system, en säljer kläder, en är världsledande på att bygga takpannefabriker, en tillför tillgänglighet, en annan desinficerar medicinska instrument och en tredje köper biobränslen.

Några jobbar vi med varje dag. Andra lite ibland och några bara en enda gång.
Våra kunder finns i många olika branscher och alla vill de ha olika mycket av vår hjälp. Men gemensamt har alla en sak. Ett stort engagemang. Och det är också det enda vi kräver av våra kunder. För utan ditt engagemang har vi svårt att göra oslagbar kommunikation.

För att se några av våra senaste projekt – klicka här för att komma till våra case. Gillar du något du ser? Eller vill du se mer? Sväng förbi, lyft luren eller släng iväg ett mail, vettja! Kontaktuppgifter hittar du här.

Jag också!

Vill du också vara en del av vårt team? Vi är ständigt på jakt efter talanger och du är varmt välkommen att skicka arbetsprover + CV till work@lonnstrom.se. När vi söker en speciell talang, annonserar vi det på vår LinkedInsida. Den hittar du här.

false

We take c/o ideas.

Leta, fråga, titta, fråga igen och aldrig någonsin sluta fråga ”- Varför?”.
”- Jag fattar inte, det kan jag inte begripa, det verkar ju korkat varför säger ni inte så här istället?
– Ni måste ju berätta om det, ni måste ju visa upp det där, ni borde ju faktiskt fortsätta med det där! Vi skriver en bok, vi gör en dokumentär, vi gör annonsen uppochned vi bjuder alla i stan på soppa! Dessutom ska vi knyta en fluga av ett snöre, måla en tegelpanna med vattenfärg, ge bort flera hundra cyklar, göra världens minsta ordbok och skicka ett handskrivet vykort. Ni ska ha världens tjockaste papper, universums längsta hemsida, en reklamfilm helt utan klipp och ett kontor av en resväska.”

Att se vad man har som gör ens företag riktigt unikt OCH komma på hur man bygger ett helt koncept av det är bland det svåraste som finns. Om man inte tar hjälp av oss det vill säga. För vi gör det varje dag. Alltid med helt olika förutsättningar och alltid med helt nya ögon för dina affärer.

Bland annat genom att aldrig aldrig sluta fråga ”-Varför gör ni så?”.  

En bra idé väcker uppmärksamhet och engagerar. Bjuder in till interaktion. Face to face eller digitalt. Vi har i snart 20 år hjälpt bolag hitta sina unika idéer för att få sina målgrupper intresserade, fortsatt lojala eller köpsugna. Bland annat har vi hjälpt Sörmlands Sparbank under många år att kommunicera ut sin samhällsnytta genom att producera reklamfilmer, göra event på stan och göra Instagramtävlingar. Våra insatser höjde både deras kundnöjdhet och ledde till nya affärer. Titta gärna på caset här.

Hör av dig till oss, om du är intresserad av att veta hur vi skulle kunna hjälpa dig och förbered dig på att kunna svara på frågan ”-Varför då?”.