false

ABECE

ABECE levererar kompletta lösningar för tillverkning av betongtakpannor av högsta kvalitet. Med över 60 års erfarenhet levererar ABECE allt från enstaka manuella maskiner till fullt automatiserade produktionslinjer till fabriker över hela världen.

Facts & Figures

Världsledande på tillverkning av lösningar för produktion av betongtakpannor.
Tillverkar maskiner som producerar upp till 140 takpannor/min.
Har kunder över hela världen.
Huvudkontor i Nyköping.

Nytt varumärke

c/o lönnström har byggt upp ABECEs nya varumärke inklusive framtagning av helt ny verbal och visuell identitet som premiärvisades på Baumamässan i München i april 2016.

A Better Coverage

ABECEs nya varumärkesplattform utgår ifrån payoffen ”A Better Coverage” som symboliserar bolagets filosofi att ge sina kunder över hela världen en bättre täckning i sin affär.

false

100 sidor arv, teknik & visioner

ABECEs nya varumärke lanserades i samband med Bauma -16 i München. c/o lönnström designade och byggde montern i samarbete med Elin Carlsten A&D och här premiärvisades ABECEs nya katalog, tabloid och nya filmmanér.

false

A Better Coverage

We cover your journey from start to finish – and beyond.
We cover your needs with the most productive solutions.
We cover your market with the highest quality roof tiles.

Film – Robot Solutions

ABECEs robotpaketering är fullt automatiserad och garanterar en varsam och snabb paketering av takpannor. Detta är en av många filmer som producerats för att visa upp ABECEs smarta lösningar.

ABECE News #1 2016

Vi producerade en 24-sidig tabloid i helberlinerformat, som presenterar det nya ABECE samt det nya varumärket för eftermarknadsprodukter; ABECEDE.

false
false
false
false

Vad kan vi göra för dig?

Välkommen att kontakta oss!