false

Johnells

Johnells startades av Anders Johnell 1893 och har i dag i familjen Thorstenssons regi vuxit till att bli Sveriges största privatägda klädkedja.

Facts & Figures

Johnells säljer modekläder i butik och på webben johnells.se.
I november 2016 öppnar Johnells sin 11:e butik – i Uppsala.
Ralph Lauren, Hugo Boss, Barbour & Parajumper är några av de varumärken Johnells säljer.

We love to make you look brilliant

”Brilliant konceptet” går ut på att uttrycka Johnells passion för att handplocka de bästa varumärkena och plaggen från hela världen och erbjuda den bästa servicen till sina kunder.

Trycksaker, kampanjer och in store marketing

c/o lönnström tog våren 2016 fram en ny verbal och visuell identitet som präglar Johnells marknadsföring och de i dagsläget tio butikerna.

false
false

DET ÄR INTE SANT.

Att kläderna gör vare sig kvinnan eller mannen. Sant är däremot att det är du som gör kläderna. Hur vackert, välgjort eller färgstarkt ett plagg än är på en galge – är det först när det dras på, knäpps upp, knyts fast eller snöras på dig som det vaknar till. Får liv. Börjar bölja, sträcka & röra på sig. Tillsammans med dig säger kläderna plötsligt något. Talar och signalerar något till din omgivning. Till din värld.

Du är briljant. Glöm aldrig det.

false

Telefonnummer 1.

Anders Johnell Manufakturhandel var först i Nyköping att installera telefon. Nummer 1 fick man, vilket fortfarande återfinns i Nyköpingsbutikens telefonnummer: 0155-21 00 01.

false

Butik nummer 11.

I november 2016 öppnar Johnells sin nya butik i Uppsala.Precis som butiken i Västerås, som öppnade i augusti 2016, är butiken och inredningen ritad av Elin Carlsten A&D.

Johnells Tabloid #1 2016

Vi har skapat en 24-sidig tabloid i helberlinerformat som både berättar om Johnells arv och visioner.

false
false
false
false

Vad kan vi göra för dig?

Välkommen att kontakta oss!