false

Sörmlands Nyheter

Lokaltidningarna Sörmlands Nyheter, Eskilstunakuriren, Katrineholmskuriren och Strengnäs Tidning ingår alla i samma koncern. För att lyfta upp lokaltidningens roll skapade vi kampanjen ”En del av Din Dag”.

En del av Din Dag.

Kampanjen gick ut på att visa upp alla behov lokaltidningen fyller, förutom att ge läsaren information och nyheter. Kampanjen gick som printannonser och film i tidningarnas egna kanaler.

Vad använder du din lokaltidning till?

När tidningen är läst, får den många andra användningsområden. En del rensar svamp på den, någon slår en irriterande fluga med den och en annan använder den för att packa porslinet i flyttkartongen med.

Läs tidningen som du vill.

Utbudsannonser och film om alla möjliga sätt att ta del av sin tidning producerades. Hur vill du ta del av dina lokala nyheter?

false
false

En del av din dag.

Vi finns där du finns och rapporterar om små och stora saker som händer nära dig, i din dag.

Nu förbättrar vi vår digitala rapportering och lanserar vår nya hemsida, där du hittar mer fördjupade nyheter. Vi gör också om vårt erbjudande, så att du kan läsa tidningen på det sätt som passar dig. Du som är prenumerant, behöver bara registrera dig på sn.se för att få fortsatt tillgång till det digitala utbudet. För dig som inte är prenumerant, har vi tagit fram 3 paket och ett prova-på erbjudande.

Gårdagens tidning är också en del av mångas dag. Någon tänder brasan med den, någon slår in glasen i flyttkartongen och någon låter kantarellerna torka på den.

Hur vill du ta del av dina nyheter? Och hur använder du gårdagens blad? Dela med dig av dina bästa tips hur gårdagens nyheter fyller ett behov i din dag.

Välkommen att upptäcka din nya lokaltidning du också.

false

Veckopaket + digitalt?

Hur vill du läsa din lokaltidning? På papper, på paddan eller både och?

Lokaltidningen gör folks röster hörda.

Stopp-motionfilmen ”En del av Din Dag” sändes i tidningarnas egna kanaler och sociala nätverk. Produktion av c/o lönnström i samarbete med Brikk.

Vad kan vi göra för dig?

Välkommen att kontakta oss!